- Posty: 462
- Otrzymane podziękowania: 7
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
kulinarna podróż po łagodnych zboczach winnic i surowych bezdrożach Kaukazu; wędrówka po krainie doskonałego wina, orzechów, dojrzałych w słońcu warzyw, sycącego owczego mięsa i wyrazistych serów.
Wspólnie ze znaną nam już Krysią Roszak z Polskiego Stowarzyszenia Turystyki Kulinarnej przyrządzimy nie tylko tradycyjnie sklejane pierogi chinkali, ale i znane w całej Gruzji chaczapuri adżaruli, aromatyczny sos tkemali i inne specjalności kaukaskich gospodyń.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
"GRUZIŃSKA NIEDZIELA W MUZEUM FIEDLERA
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...