bieganie

Więcej
2015/01/02 19:54 #7696 przez greg
Replied by greg on topic bieganie
Poniemieckim?
Ja na ognisku myślałem że to operator GROM-u...
Zastanawiałem się tylko na kogo z nas wypadło...
Uff.. Na szczęście to tylko spust... Canona... Bo jakby to był H&K..., to ciepło.... :evil:

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2015/01/03 13:50 #7697 przez Michał
Replied by Michał on topic bieganie
Dziś skromnie zainaugurowaliśmy biegi mieczewskie 2015 w składzie Zosia, Romek i ja. Wszyscy stwierdzili, że bieganie wspólne jest pożyteczne dla zdrowia fizycznego i psychicznego. Dęło zimno całkiem nieźle, ale nasze lasy nas osłoniły. Nakręciliśmy 11 km.

Biegnąc doszedłem do wniosku, że trzeba przeprowadzić konsultacje społeczne nt stałego terminu spotkań.
Ludzie - powiedzcie jaki termin byłby fajny. Sobota czy niedziela? Bardzo rano czy nie bardzo rano?
Dotychczas goniłem wszystkich na ósmą albo wcześniej, ale chyba tylko ja lubiłem tę porę...

Może Tomek Administrator zrobiłby nam jakąś ankietę? pozycje sobota 9, sobota 10 sobota 11 i tak samo niedziele?

Przy okazji - bardzo mi się podoba pomysł byś Tomek wybrał się z nami na rowerze i zrobił nam sesję. Pytanie czy sesja ma być na początku jak jesteśmy piękni i wspaniali, czy pod koniec, kiedy już siły nie te...
W ogóle możesz się z nami na rowerze wybierać:)

Więcej
2015/01/04 14:58 #7698 przez admintgr
Replied by admintgr on topic bieganie
Poszło...

Więcej
2015/01/04 15:42 #7699 przez wulbi
Replied by wulbi on topic bieganie
Witam.Co jest ruszamy? :) Zagłosowałem anonimowo jako pierwszy :whistle: jeszcze to widać.

wieczny optymista.

Więcej
2015/01/05 07:58 #7700 przez Michał
Replied by Michał on topic bieganie
Ruszamy, ruszamy.
Trzeba przed wiosną trochę opony zrzucić, by na zawodach w sezonie się rozlegało: Zobacz - on/ona na pewno jest z Mieczewa, przecież to widać :)

Do wszystkich, którzy się wahają - biegamy nie za daleko, tempem konwersacyjnym, czyli baardzo wolno (musi starczyć oddechu na inteligentną rozmowę).
Możemy gdzieś w środku lasu dodać małą przerwę na delikatne rozciągania.
Zaliczamy najpiękniejsze miejsca i zakątki naszego lasu, a że jest ich mnóstwo. Ostatnio odkryłem kolejny ledwie 3km od domu:) Od zawsze przebiegałem koło niego, dobrze się ukrył.

Więcej
2015/01/05 20:03 #7701 przez tomek
Replied by tomek on topic bieganie
Czy jutro jest jakieś zbiorowe bieganie?

Czas generowania strony: 0.335 s.