bieganie

Więcej
2014/12/30 22:51 #7690 przez Zosia
Replied by Zosia on topic bieganie
to ja się zgłaszam do drużyny - choć zającem nie jestem :)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2014/12/31 00:03 - 2014/12/31 00:05 #7691 przez greg
Replied by greg on topic bieganie
Kurdę, chyba powinieniem wziąć etat fizjologo-motywatora....
Normalnie jak "żyleciarz"!...

Ale jako zagrzewacz do boju oferuję swoje usługi całkowicie bezpłatnie, czytaj kiedyś: społecznie....
A może i do tematu "regeneracyjnych" napojów powrócimy...

Bo wątek nalewek i wina tež zamiera... :evil:
Ostatnia2014/12/31 00:05 edycja: greg od.

Więcej
2014/12/31 08:44 - 2014/12/31 08:45 #7692 przez Jacek
Replied by Jacek on topic bieganie
Ta sobota to dobry pomysł :) A tak na czasie to życzę Wam wszystkim w Nowym Roku 2015 (biegającym i czytającym) zdrowia i systematycznych treningów niekoniecznie biegowych. Jak pomyśle o Grodzisku w czerwcu a Michał jeszcze wcześniej o Orlenie w W-wie to sobota treningowa brzmi pięknie :whistle: Do tego jeszcze dorzucę małe kółko dzisiaj ( na zakończenie dobrego roku) jutro na rozpoczęcie nowego i w piątek (tak z przyzwyczajenia) :evil: Jak komuś po drodze to zapraszam. Jacek
Ostatnia2014/12/31 08:45 edycja: Jacek od.

Więcej
2014/12/31 09:04 #7693 przez Zosia
Replied by Zosia on topic bieganie
To chyba dzięki Romkowi i Gregowi B) zaczniemy biegać - choć zima podobno nie sprzyja sportowi

Więcej
2015/01/02 13:17 #7694 przez Jacek
Replied by Jacek on topic bieganie
Witam, po Nowym Roku w lesie jest zupełnie sympatycznie i spokojnie. Wczoraj odwiedziłem nasze szlaki przed zmrokiem i było fajnie choć chłodno. Tomek nawyraźniej zaczął ten rok bez zbędnego gadania tylko mi mignął koło chaty i pozdrowił ..... no tak człowiek czynu superrrr!!! W tej chwili pada i wieje ale i tak zaraz wybiegam. Pewnie zrobię dzisiaj górki k. Michała. Jutro zachęcam do treningu choć muszę wyjechać rano do Ostrowa :( ale wczesnym popołudniem będę spowrotem) jeśli jutrzejszy trening o 9 ulegnie przesunięciu to chętnie pobiegnę po południu, Nie dajcie się zwieść pogodzie. W lesie jest naprawdę spokojnie! do zobaczenia na szlaku :)

Więcej
2015/01/02 17:13 - 2015/01/02 17:19 #7695 przez tomek
Replied by tomek on topic bieganie
Hej!
Potwierdzam - w lesie całkiem przyjemnie, chociaż kałuże jeszcze zmrożone (przynajmniej wczoraj tak było). Na polach mocno wiało.
Właśnie wczoraj zaliczyłem bardzo konkretne górki mieczewskie (niestety nie udało się wkleić kodu, dlatego muszę jeszcze nad tym popracować)

Czaiłem się na jutrzejszy bieg (ja oczywiście na rowerze) - miałem w planie mały fotoreportaż biegacki, ale miałem wrażenie, że miało to być w Nowy Rok (wpis Romka "rozpoczęcie nowego roku") - dopiero później się zorientowałem, że to sobota, a jutro nas nie ma w Mieczewie :(
Jacek - brawo - rozpoznałeś mnie - wielu jak mnie widzi po raz pierwszy w "mundurku" rowerowym to długo się zastanawia co to za wariat w hełmie poniemieckim posuwa :)
Ostatnia2015/01/02 17:19 edycja: tomek od.

Czas generowania strony: 0.231 s.