bieganie

Więcej
2014/10/16 11:37 #7625 przez wulbi
Replied by wulbi on topic bieganie
:) Dziękuję .
było dość lekko,ale za razem i ciężko ,na początku spodziewałem się jakiejś masakry .Która na szczęście nie nastąpiła.
Najważniejsze miałem fajny wynik 4:44 bez kilku sekund.
A w maju był plan na 4:00 śmiech chyba za 10 latek. :S :whistle: :silly:

wieczny optymista.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2014/10/16 12:15 #7626 przez Michał
Replied by Michał on topic bieganie
czwórkę zrobimy za pół roku w Warszawie na Orlenie:)

co do maratonu w Poznaniu - czas bardzo fajny, też taki miałem pierwszy raz i też miałem plan by po prostu całość przebiec (nie do końca się to udało)
różnica między nami taka, że ja się wtedy po 30tym kilometrze nieźle nacierpiałem.

Więcej
2014/10/16 12:30 #7627 przez Jaga
Replied by Jaga on topic bieganie
Grzegorz gratulacje, zawsze podziwiamy i jesteśmy pełni uznania dla wszystkich biegaczy. Kibicowanie to dla nas wielkie przeżycie i wybieramy miejsce, które wydaje nam się trudne dla zawodników . Tym razem było to między 30 a 31 km w lesie gdzie nie ma zbyt wielu kibiców a wiemy, że doping jest b. ważny. Myślę, że w przyszłym roku możemy się umówić z kibicami z Mieczewa i obstawić całą trasę.
Jeszcze raz gratulacje :)

Więcej
2014/10/16 17:09 #7628 przez wulbi
Replied by wulbi on topic bieganie
:) Jeszcze raz dziękuję wszystkim ,A swoją drogą to cała trasa obstawiona kibicami poprawiła by wynik o niebo te 4 :00 wtedy było by realne -Michał ale w Poznańu na jesień a w Warszawie to nie wiem tak daleko od domu :S
A coś się nacierpiał po 30 km miałeś kontuzję czy jak to mówią ściane ,bo jak tydzeń temu pierwszy raz usłyszałem na yutub o czymś takim to nie widziałem ale chyba zbladłem,kolejna rzecz do strachu.Ściana mnie nie chwyciła mówią że na 31-34 km może wyrosnąć na trasie mur ,mnie jeśli już to spotkało raczej po 20 km ,no nie wiem ale to chyba nie było to .Zmęczenie było mocne :whistle:

wieczny optymista.

Więcej
2014/10/16 20:21 #7629 przez Zosia
Replied by Zosia on topic bieganie
Ten pomysł z kibicowaniem za rok - całkiem niezły :)
Ja zachęcam do biegu mosińskiego w poniedziałek Sztafeta pamięci - chodzi o rozstrzelanych mieszkańców Mosiny w1939. Bieg na 15 km (tylu rozstrzelanych), ale można sie przyłączyć po 7 lub 12 km. Szczegóły: www.osirmosina.pl/

Więcej
2014/12/29 23:18 #7680 przez ROMEK
Replied by ROMEK on topic bieganie
Ktoś jeszcze biega? ;)

Róbmy swoje,
Póki jeszcze ciut się chce

Czas generowania strony: 0.272 s.