- Posty: 1010
- Otrzymane podziękowania: 14
Przyprawy idą do fermentatora, ale pestkówkę (gotowa nalewka) dodajesz już do sklarowanego wina - tyle ile uznasz za stosowne. Nie za wiela, coś kole wódczanego kielonka nalewki na 10 l wina.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Migdały do fermentatora rozumiem?
A przed dodaniem miodu siarkujemy?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
To wzgórze w tle to słynne "górki" po których biega Ubuntu mierząc HRmax czy jakoś tam...
Sieć na "S" wywodzi się z sieci na "T".
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Jutro jadę po koncentrat.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...