- Posty: 275
- Otrzymane podziękowania: 5
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Do "To Ja":
Chyba spróbuję gruzinskie!
Właśnie dostałem od przyjaciół SATRAPEZO SAPERAVI 2006.
Korci mnie żeby je przechować, bo ponoć jego jakość będzie się polepszać przez kolejne dekady....
Ale może się jednak skuszę???
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...