- Posty: 26
- Otrzymane podziękowania: 0
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Zawiesistości nie należy mylić z zawiesiną
Wino z koncentratu nawet dość oszczędnie traktowanego wodą jest i tak "wodniste" brak w nim .....
no jak to ująć..... treści (!?) Gdy wino tworzone jest z owoców i fermentuje w miazdze to jest jakieś inne, niż to z tłoczonego soku. Może dobrym określeniem jest słowo "oleiste"
No nie wiem jak to nazwać, ale to jest coś, jak różnica między herbata ekspresową a taką parzoną z liści
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...