WINO DOMOWE

Więcej
2011/07/27 21:09 #4061 przez ROMEK
Replied by ROMEK on topic O:WINO DOMOWE
Stałem się szczęśliwym posiadaczem małego wiaderka aroni :P
lubię cierpkie więc chyba podejmę się wina, może jakaś sugestia?

Róbmy swoje,
Póki jeszcze ciut się chce

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

  • JaroslawMalesinski
  • JaroslawMalesinski Avatar
  • Wylogowany
  • Użytkownik jest zablokowany
  • Użytkownik jest zablokowany
Więcej
2011/07/27 21:52 #4064 przez JaroslawMalesinski
Replied by JaroslawMalesinski on topic O:WINO DOMOWE
Aronii :blink: ??? Moja na krzakach ma jeszcze z miesiąc na dojrzewanie, ledwie poczerniała :huh:

nil nisi bene

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2011/07/28 07:51 #4065 przez ROMEK
Replied by ROMEK on topic O:WINO DOMOWE
Trochę z tego względu naprzebierałem się owoców.
Sytuacja była awaryjna i trzeba było rwać... mówisz że się nie nada?

Róbmy swoje,
Póki jeszcze ciut się chce

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2011/07/28 19:31 #4071 przez greg
Replied by greg on topic O:WINO DOMOWE
Chyba wyjdzie kwaśne...

Hi, hi... Przypomniało mi się aroniowe z Vin- konu... :angry:
Romek, musisz kiedyś spróbować!
B)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2011/07/28 20:38 #4072 przez ROMEK
Replied by ROMEK on topic O:WINO DOMOWE
greg napisał:

Chyba wyjdzie kwaśne...

Hi, hi... Przypomniało mi się aroniowe z Vin- konu... :angry:
Romek, musisz kiedyś spróbować!
B)

Niestety ;) mam już degustację za sobą...

Róbmy swoje,
Póki jeszcze ciut się chce

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2011/07/28 20:50 #4073 przez ROMEK
Replied by ROMEK on topic O:WINO DOMOWE
Mam ok 20 kg czerwonej porzeczki B)
Myślę sobie, czy aronia jej nie popsuje (gdyby cosik dosypać), w zamyśle porzeczkowe będzie półwytrawne w stronę półsłodkiego.
A jeśli o aronię idzie, mrozicie ją?

Róbmy swoje,
Póki jeszcze ciut się chce

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Czas generowania strony: 0.332 s.