Nalewki

  • JaroslawMalesinski
  • JaroslawMalesinski Avatar
  • Wylogowany
  • Użytkownik jest zablokowany
  • Użytkownik jest zablokowany
Więcej
2010/12/16 07:24 #2866 przez JaroslawMalesinski
Replied by JaroslawMalesinski on topic O:Nalewki
Jasnowidzenia jeszcze nie opanowałem (pracuję nad tym :blush: ) i nie wiem jaka jest ta nalewka w smaku.
Musisz próbować !

nil nisi bene

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2010/12/16 13:21 #2883 przez greg
Replied by greg on topic O:Nalewki
Jarosław Malesiński napisał:

Jasnowidzenia jeszcze nie opanowałem (pracuję nad tym :blush: )


mam wrażenie, że ten wątek z życia Jarka przewijał sie już przez forum... :woohoo: :silly: :woohoo:

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2010/12/17 00:52 #2899 przez greg
Replied by greg on topic O:Nalewki
1 litr koncentratu... o,5 l. spirytusu...

Jakieś sugestie? Pytania?
B)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

  • JaroslawMalesinski
  • JaroslawMalesinski Avatar
  • Wylogowany
  • Użytkownik jest zablokowany
  • Użytkownik jest zablokowany
Więcej
2010/12/17 07:41 #2903 przez JaroslawMalesinski
Replied by JaroslawMalesinski on topic O:Nalewki
Ja zrobiłem półprodukt jeszcze słabszy 1,5 koncentratu na 0,5 spirytusu, ale to na pewno nie jest nalewka tylko zakonserwowany koncentrat do dalszych prac. B)

nil nisi bene

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2010/12/17 19:45 #2927 przez greg
Replied by greg on topic O:Nalewki
Szkoda mi było koncentratu.
Chciałem sobie zostawić dwa litry na słabszą wersję w 25 litrowym baniaku... B)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2010/12/20 23:02 #3021 przez ROMEK
Replied by ROMEK on topic O:Nalewki
Z win do 20 PLN:
Australijski "Riddle Creek" reserve 100% shiraz
Mniodzio :P
Bardzo delikatny jak na shiraz
Polecam

w sklepie z czarnym terierkiem co ma koszyczek w pysku za 13,99 zł

Róbmy swoje,
Póki jeszcze ciut się chce

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Czas generowania strony: 0.197 s.