Czy może ktoś mi doradzić jaką piaskownicę kupić

Więcej
2015/02/10 09:42 - 2015/02/10 10:46 #7772 przez marekpzn1987
Witam znalazłem fajną stronkę z piaskownicam i proszę pomóżcie mi wybrać jakąś. W sumie to przejrzałem kilka stron i ta sie wydaje mna prawdę fajna. może ktoś z Was ma już piaskownice i może napisać w ogóle czy warto kupować ?
Ostatnia2015/02/10 10:46 edycja: admintgr od. Powód: Naruszenie regulaminu paragraf 9

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2015/02/10 10:54 #7773 przez admintgr
"stronka" raczej słaba. Zamiast zaśmiecać forum i podejmować działania mające na celu podniesienie rankingu strony w wynikach wyszukiwaniach, sugerowałbym poprawić bezpośrednie elementy, które mają na to wpływ np.:

What should you do next:

1. Reduce or optimize your meta keywords
2. Optimize your HTML for H1 and H2 headers
3. Check all images for ALT attribute
4. Make your HTML code less messy
5. Add proper sitemap.xml file
6. Get some "Like it!" clicks
7. Share your website on Facebook
8. Get some Google +1 clicks

Sam google sugeruje jakie zmiany należy przeprowadzić zwracając uwagę, że strona może nie przejść testu optymalizacji mobilnej Google.
W przypadku problemów mogę pogadać o tym z panem Marianem J.

Więcej
2015/03/03 23:38 #7813 przez wulbi
Piaskownicę ??? Tak sobie myślę od jakiegoś czasu że przy mej ilości dzieci ,a nie było ich mało .
Mogę z autopsji zaproponować miękką bezpieczną i tanią wersie ,a w sumie dwie.
Pierwsza to używana opona rolnicza od traktora ,oczywiście sprawdzona i wymyta.
Takową w nie dalekiej przyszłości będę szykował dla WNUCZKI,
Druga piaskownica to ,po prostu wybrana ziemia na około 30 cm i wsypany żółty piasek -NIE ŻWIR!

wieczny optymista.

Więcej
2015/03/30 10:31 #7849 przez Szybki2
Propozycja od Wulbi jest ciekawa do rozważenia.
Duża opona z żółtym piaskiem jak za dawnych lat.
Inna propozycja to kupić parę desek gwoździ do tego użyć młotek i piłę do drewna i można samemu sklecić prostą praktyczną i zdecydowanie trwalszą piaskownicę niż te tanie z Alle drogo, co większości oferują tylko cenę a nie, jakość.
Nie wspominając, że przy okazji można pokazać dziecku jak tata majsterkuje. Dzieciaki nie się uczą a nie tylko smartfony i tablety. :P

Więcej
2015/03/30 10:39 #7850 przez tomek
Fajursko,
Z wpisu typowo spamerskiego, którego celem było przekierowanie ruchu na stronę producenta piaskownic (ale admin skutecznie wyciął linki i dobrze) zrodziła się fajna dyskusja.
U nas piaskownica polega na wyznaczonym terenie (i tak zarosłym przez trawkę) - gdzie "pomocna dłoń mieczewskiej koparki" co roku dorzuca łyżkę piachu i zabawa jest na 100 fajerek !!!

Czas generowania strony: 0.146 s.