VIA POLONIA

Więcej
2010/01/21 22:36 #637 przez Łukasz
Replied by Łukasz on topic O:VIA POLONIA
A co z tym trenerem?

.?.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2010/02/21 23:57 #748 przez Bulas
Replied by Bulas on topic O:VIA POLONIA
Witam zaczynamy przygotowania pełną parą do nowego sezonu 2010 w tym tygodniu planuje porozmawiac z Panem sołtysem na temat boiska jak szybko zaczniemy remont. Planuje też spotkac się ze sponsorami i porozmawiać na temat drużyny. Nadal wszystkich zainteresowanych drużyną w sprawie trenera, gry w drużynie czy innej pomocy dla drużyny prosze o kontakt 721-130-111(prosze dzwonic po godzinie 20:00) lub Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. Pozdrawiam :)

Więcej
2010/02/22 19:41 #753 przez Bruce
Replied by Bruce on topic O:VIA POLONIA
Chłodno kalkulując jak będzie skład taki jaki się zanosi czyli max.13 zawodników to wróżę drużynie co najwyżej 7 miejsce, ale trochę szczęścia jest potrzebne do tego. Na razie nie można ćwiczyć na zielonym boisku przez ciężką pogodę, a ćwiczenia na sali to jednak nie to samo.

Więcej
2010/02/22 21:47 #754 przez Bulas
Replied by Bulas on topic O:VIA POLONIA
Jesli chodzi o ilosc zawodników to jest znacznie wiecej osób ktore zdeklarowaly zainteresowanie druzyna a mam troszke pewniejsze zrodlo bo ja zbudowalem ta druzyne:). A co do tereningu to fakt jeszcze na duzym boisku nie mozna grac ale wydaje mi sie ze lepiej cwiczyc na sali niz siedziec przed telewizorem i marnowac czas. Poza tym moim zadaniem w tym temacie mialy byc wypisywane pomysly ktore pomogly by druzynie wzmcnic sie a nie jakies pesymistyczne teksty ktore zbytno nie podnosza na duchu. pozdrawiam

Więcej
2010/02/22 22:22 #755 przez Ubuntu
Replied by Ubuntu on topic O:VIA POLONIA
A moze ekipa pilkarska dolaczy do skromnej ekipy biegowej - kondycja na sezon bedzie jak znalazl, a przy okazji pluca sie troche zahartuja ...

Biegamy w rozne dni o roznych porach (tj nie zawsze razem), w sobote rano zwykle biegamy razem.

R.

Więcej
2010/02/22 23:21 #758 przez Bruce
Replied by Bruce on topic O:VIA POLONIA
Bulas napisał:

Jesli chodzi o ilosc zawodników to jest znacznie wiecej osób ktore zdeklarowaly zainteresowanie druzyna a mam troszke pewniejsze zrodlo bo ja zbudowalem ta druzyne:). A co do tereningu to fakt jeszcze na duzym boisku nie mozna grac ale wydaje mi sie ze lepiej cwiczyc na sali niz siedziec przed telewizorem i marnowac czas. Poza tym moim zadaniem w tym temacie mialy byc wypisywane pomysly ktore pomogly by druzynie wzmcnic sie a nie jakies pesymistyczne teksty ktore zbytno nie podnosza na duchu. pozdrawiam

To jest temat w którym piszemy na temat drużyny. Jeżeli chodzi o moje przewidywane miejsce, to jest ocena obiektywna. Oto rzeczy których wprowadzenie poprawiło by jakość drużyny:

1. Większa kadra.
2. O ile można brak zmian w trakcie meczu obrony i bramkarza - to jeszcze w miarę było utrzymane.
3. Zmiany w pomocy i ataku - napastnicy w miarę rozumieli że trzeba walczyć/biegać na maxa i zmienić się
4. Wspomaganie obrony/akcji defensywnych przez pomocników.
5. Wiedza dzień/godzinę przed meczem kto na jakiej pozycji będzie grał
6. Odpowiednia taktyka, jak nie umie się strzelać goli to gra z kontry, nawet 6 zawodnikami od zadać defensywnych.
7. Każdy zawodnik minimum 1 trening na tydzień i każdy własna piłka.
8. Poprawienie mizernej kondycji - wystarczą 2miesiące na zbudowanie odpowiedniej.
9. Plan na okres przygotowawczy, rozpisane tygodnie treningowe.
10. Dyscyplina w drużynie.
11. Czytanie i wypowiadanie się na temat drużyny np. w tym temacie.

Jeszcze można by wymienić parę punktów. Wierz mi że chciałbym żeby drużyna grała jak najlepiej, zwłaszcza że niebawem będzie można grać w Mieczewie. Ale na tym etapie szacuje takie miejsce a nie inne.
Za tę wiadomość podziękował(a): Łukasz

Czas generowania strony: 0.155 s.